Woningstoffering

Linoleum vloeren

Linoleum is misschien wel de meest duurzame en stijlvolle vloeren van dit moment! Ook bekend als Marmoleum, de merknaam van Forbo, combineert het perfect met vloerverwarming dankzij de extreem lage warmteweerstand van het materiaal. Kies uit een uitgebreide collectie van verrassende dessins en kleuren, zoals gemarmerd linoleum. Of vraag naar de Marmoleum Cocoa, een prachtige vloer van eigen bodem, en uniek in zijn soort. We vertellen je er graag meer over!

Ga direct door naar:

Duurzame
keuze

Linoleum vloeren
Linoleum vloeren
Deze afbeelding illustreert de materialen waaruit de marmoleum cocoa vloer bestaat.

Marmoleum Cocoa, een vloer van eigen bodem

Forbo heeft deze vloer geïnspireerd op de Zaanstreek, de iconische regio in Nederland die faam heeft behaald door de cacaoproductie. Het resultaat is de Marmoleum Cocoa vloer! Een duurzame en innovatieve vloer met cacaoschillen erin verwerkt. Deze schillen geven de vloeren unieke kleurvariaties en geen enkele vloer is hetzelfde. Zo krijgt jouw woning een uniek karakter en een unieke vloer die niemand anders heeft. Hoe geweldig is dat?

Wil je meer weten over deze vloer? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op met onze woningstoffeerders. Wij helpen je graag.

Onze collectie

Soorten Linoleum vloeren

Linoleum marmerlook

Marmoleum houtlook

Marmoleum betonlook

Click Marmoleum

Marmoleum kleuren

Linoleum vloer leggen bij jou thuis

Een linoleumvloer moet geïnstalleerd worden door professionele woningstoffeerders. Dan heb je garantie op het beste resultaat.  Zo gaan we te werk.

De basis
Het vloerplan

Er wordt een vloerplan gemaakt om te bepalen waar de naden van de vloer komen. Deze worden tijdens het leggen geminimaliseerd en het plan zorgt ervoor dat we het materiaal efficiënt kunnen benutten, dit beperkt de verspilling en bepaalt de esthetiek van de vloer.
1

Een vlakke basis
Voorbereiding ondergrond

We gaan de huidige vloer voorbehandelen door het goed schoon te maken en oude resten te verwijderen. Daarna gaan we de primer aanbrengen die ervoor zorgt dat de egaline goed hecht. Zo maken we jouw ondervloer vlak.
2

De beste kwaliteit
Aanbrengen en afwerken

Het linoleum wordt aangebracht, gewalst en afgewerk met bijvoorbeed plinten. U krijgt een uitleg van onze specialisten hoe jij de vloer in optimale conditie kan houden.
3

Nu is duidelijk hoe we de linoleum vloer aanbrengen. Interesse in hoe wij met onze klanten samenwerken? Bekijk onze werkwijze hier.

Heb jij een vraag? Wij geven het antwoord.

We hebben alvast de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag niet in onze top 5? Dan ben je slechts één bericht of telefoontje verwijderd van het antwoord.

Ja! Meer dan geschikt. Het is een comfortabele vloer, zeer onderhoudsvriendelijk, gezond, stijlvol en duurzaam.

Ja! Het is een CO2 neutrale vloer en wordt gemaakt van kurk, hars, houtmeel, jute en lijnzaadolie. Daarbij wordt Linoleum volledig gerecycled tot een nieuwe vloer.

Het product heet linoleum en de merknaam van Forbo voor dit product is Marmoleum.

Linoleum kan thermisch worden gelast, wat inhoud dat het volledig aansluit en vloeistofdicht is.

Zeker! Het materiaal is sterk geleidend waardoor je nog meer comfort ervaart.

Nog niet langsgeweest in onze showroom?

Op zoek naar de perfecte vloer in jouw woning? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend advies en zie onze collectie live! Wij helpen je graag.

Onze tevreden klanten

Laat je inspireren

Andere vloeren ontdekken

Welkom bij Gooiland Woningstoffering.

Je bevindt je op onze particuliere website.
Liever ons zakelijke aanbod bekijken?