Woningstoffering

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn veelzijdige clickvloeren en bestaan uit meerdere lagen, vaak met een verfijnd tot robuust houtmotief. Ze zijn verkrijgbaar in talloze varianten, kleuren en dessins, van klassieke eikenhout tinten tot vergrijsde kleuren en zelfs steen looks. Hierdoor is er altijd een laminaatvloer die perfect in jouw interieur past. Bovendien zijn ze praktisch en betaalbaar, ideaal voor elk huis of appartement.

Ga direct door naar:

Budget
vriendelijk

Laminaat
Laminaat

Laminaat soorten en dessins

Wij hebben laminaat soorten in een scala aan dessins. Voor de klassieke en luxe uitstraling kun je kiezen uit verschillende lichte en donkere houtlooks zoals eiken, walnoten, esdoorn en meer. Laminaat is geen echt hout, maar prints die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, zelfs met reliëf! Industriële interieurs profiteren van een laminaat met beton- en of steenlook en ga je voor een vergrijsde of witte tint dan bereik je het Scandinavische gevoel. We hebben een oplossing voor iedereen!

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Ben jij op zoek naar een mooie laminaatvloer? Kom snel bij ons langs en maak een afspraak in onze showroom.

Onze collectie

Soorten laminaat vloeren

Laminaat visgraat vloer

Houtlook laminaat

Tegellook laminaat

Steenlook laminaat

Neem direct contact met ons op

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Laminaat laten leggen? Goed idee!

Laminaat wordt vaak zelf gelegd, maar voor het beste resultaat raden wij professionele installatie aan. Dit zorgt voor een perfecte afwerking, langere levensduur en minder snijafval. Een investering die zich snel terugverdient. Zo installeren wij jouw laminaatvloer.

Een vlakke basis
De ondergrond behandelen

We verwijderen de oude vloer en maken de ondervloer grondig schoon. Eventuele schade wordt hersteld om een vlak oppervlak te creëren. Egaliseren is alleen nodig als de vloer niet vlak genoeg is of bij aanzienlijke schade.
1

Precisiewerk
De laminaatvloer installeren

De laminaatplanken worden zwevend geïnstalleerd door onze professionals. Het is mogelijk om de naden van de laminaat te lijmen. Dit voorkomt dat de vloerdelen niet uit elkaar zullen lopen bij het gebruik. Wij installeren jouw vloer inclusief plaatsing van de ondervloer en afwerking met plinten of afstrijken bij de wanden.
2

Afwerken en Onderhoud
Advies van onze professionals

De vloer wordt afgewerkt met plinten zodat de randen bij de muur niet meer zichtbaar zijn. Door bijvoorbeeld plinten of het strak aanbrengen van opvulling. Ook krijg je advies van onze professionals hoe je de vloer het beste kunt onderhouden.
3

Nu is duidelijk hoe we de laminaatvloer aanbrengen. Interesse in hoe wij met onze klanten samenwerken? Bekijk onze werkwijze hier.

Heb jij een vraag? Wij geven het antwoord.

We hebben alvast de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag niet in onze top 4? Dan ben je slechts één bericht of telefoontje verwijderd van het antwoord.

Het materiaal en de eigenschappen van PVC en laminaat zijn verschillend. Aan het uiterlijk zie je dit bijna niet. Laminaat is voordeliger en qua beleving bijna gelijk aan PVC. Door het gebruik van materialen maar PVC is sterker, krasbestendiger en kan beter tegen vocht en water.

Nee, Laminaat bestaat uit een transparante beschermlaag, een realistische print, een sterke laag HDF of MDF en een balanslaag voor de stabiliteit en bescherming tegen vocht van onderaf.

Jazeker, onze woningstoffeerders komen de vloer tot in de perfectie leggen en afwerken.

Dit kan zeker. Laminaat bezit een goede warmtegeleiding en is daardoor een goede keuze om te combineren met vloerverwarming.

Nog niet langsgeweest in onze showroom?

Op zoek naar de perfecte vloer in jouw woning? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend advies en zie onze collectie live! Wij helpen je graag.

Onze tevreden klanten

Laat je inspireren

Andere vloeren ontdekken

Welkom bij Gooiland Woningstoffering.

Je bevindt je op onze particuliere website.
Liever ons zakelijke aanbod bekijken?