Woningstoffering

Trap bekleden

Voor veel huiseigenaren is de trap een doorn in het oog. Voor ons als trapstoffeerders is het een van de leukste uitdagingen. Let wel op: trapstoffering is vakwerk. Maar met de juiste expertise en kennis is het mogelijk om jouw trap om te toveren in een ware eye-catcher! Zo kun je kiezen voor een strak afgewerkte PVC trap of een zachte en huiselijk trapstoffering met tapijt. Ga je voor het luxe gevoel? Overweeg dan onze traplopers met roeden. Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk met ons mee.

Ga direct door naar:

Eye-
catcher

Trapbekleding
Trapbekleding

Trap stofferen

Zoek jij trapbekleding of vloerbedekking voor de trap in jouw woning?  Wij hebben de oplossing met een brede collectie en variaties met bijvoorbeeld PVC, duurzaam Linoleum, tapijt of traplopers met roeden. Elke soort heeft unieke eigenschappen en uitstraling maar een aantal dingen hebben ze allemaal met elkaar gemeen.

Voor alle woonstijlen

Soorten trapbekleding

Voor elke woonstijl en woonbehoeften hebben we de beste trapbekleding. Zoek jij kwaliteit met een duurzame eigenschap, gebruik dan marmoleum, de merknaam van Forbo voor het product Linoleum. Bekijk ons hele assortiment en laat je verrassen. 

 

Advies van onze woningstoffeerders? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Traplopers met roeden

Linoleum op trap

PVC op trap

Trap met tapijt

Neem direct contact met ons op

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Heb jij een vraag? Wij geven het antwoord.

We hebben alvast de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag niet in onze top 5? Dan ben je slechts één bericht of telefoontje verwijderd van het antwoord.

Ja, zowel een dichte trap met stootborden en zijkanten als een open trap.

We gaan jou helpen met deze keuze. Door de functionaliteit te combineren met de stijl kunnen we voor jouw woning de ideale trap samenstellen. Het is belangrijk om een materiaal te kiezen dat tegen zware belasting kan.

Nee, de naam kan wellicht wat verwarrend zijn door het woord stoffering. Zoals je wellicht al gezien hebt kun je trappen stofferen met soorten tapijt, linoleum, PVC, leer en nog veel meer.

Een goede en belangrijke vraag! We hebben wat meer informatie nodig om dit echt te bepalen. Bijvoorbeeld het aantal tredes en welke bekleding. We komen graag bij jou langs om de situatie in kaart te brengen. Zo kunnen we een indicatie van de kosten geven en offerte op maat. Maak snel een afspraak en we komen graag langs.

Met genoeg kennis en expertise kan het zeker. We adviseren echter om het door vakmensen van ons te laten doen. Zo krijg je het beste resultaat.

Nog niet langsgeweest in onze showroom?

Op zoek naar de perfecte vloer in jouw woning? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend advies en zie onze collectie live! Wij helpen je graag.

Onze tevreden klanten

Laat je inspireren

Andere vloeren ontdekken

Welkom bij Gooiland Woningstoffering.

Je bevindt je op onze particuliere website.
Liever ons zakelijke aanbod bekijken?